Magyar Bajnokság III. Helyezett: 2013., 2016. Magyar Bajnok: 2014. Magyar Kupa III. Helyezett: 2015., 2016.
Kiemelt támogatóink
Támogatóink
Facebook
Hírek

Ezen a hétvégén megkezdi hazai szereplését Csapatunk az idei pontvadászatban.

2016. 10. 06.

Örömmel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a CMB CARGO UNI Győr elleni hazai szezonnyitó mérkőzés szinte biztos, hogy  Pécsett a Gandhi Sportcsarnokban kerül megrendezésre.
A holnapi (péntek) pályahitelesítés- melyet az MKOSZ munkatársa végez- hivatott lezárni az a több hete tartó előkészítő munkát  aminek eredményekén a PINKK Pécsi 424 csapata a Gandhi Sportcsarnokban játszhatja a hazai bajnoki mérkőzéseit.
Ezúton is szeretnénk hatalmas köszönetet mondani a Gandhi Sportcsarnok fenntartójának, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének és a Pécsi Szakhatóságok(Rendőrség, Katasztrófavédelem, ÁNTSZ) munkatársainak a segítőkész munkájukért!
Természetesen a Komlói kötődésünkről sem feledkezünk meg, szeretnénk egy közeli időpontban méltóképpen elbúcsúzni Komló városától és megköszönni az elmúlt 4 évet, amit soha nem felejtünk el.

Tehát a holnapi megerősítésig :

PINKK Pécsi 424 - CMB CARGO UNI Győr
2016. október 8. 18:00
Pécs, Gandhi Sportcsarnok, Dobó I. u. 93.
Hazai mérkőzéseinkre a helyszínen válthatók a belépőjegyek, a felnőtt 1.000 FT, a diák és nyugdíjas 700 FT.
Csapatunk Pártolói Kártyája is megvásárolható a helyszínen. Az összes hazai  rendezésű mérkőzésre érvényes Pártolói Kártya ára 20.000 Ft, melyhez idén először ajándékok is járnak. Minden megvásárolt kártyához egy új szurkolói pólót, egy PINKK Pécsi 424 szilikon karkötőt és egy PINKK Pécsi 424 autó matricát adunk ajándékba.

Hajrá PINKK Pécsi 424!